Rakentamisen sietämätön helppous

Oman talon rakennuttaminen voi monen mielestä tuntua kohtuuttoman suurelta urakalta muiden arkikiireiden keskellä. Tämä lienee syy siihen, miksi ”avaimet käteen” -toimitukset ovat kasvattaneet suosiotaan omakotitalorakentamisessa. Viime vuosien trendinä on ollut, että moni haluaa panostaa ennemmin laatuun kuin suuriin neliömääriin, mikä on tarkoittanut muun muassa massiivipuurakentamisen suosion kasvua.

Moni CLT-talosta haaveileva on asiaan perehdyttyään varmasti huomannut, ettei markkinoilla ole juurikaan palvelutarjontaa, mikä helpottaisi kodin rakennuttamista. Usein tilanne on ollut se, että rakennuttaja on joutunut itse hankkimaan arkkitehdin, rakennesuunnittelijan ja rakennusurakoitsijan sekä pyytämään itse tarjouksia CLT-levyjen valmistajilta. Kuulostaa vielä helpolta, mutta kun yhtälöön lisätään vastuu suunnitelmien- ja aikataulujen yhteensovittamisesta, muista materiaalihankinnoista, budjetin hallinnasta ja töiden valvonnasta, on se monelle kertarakentajalle lähes mahdoton tehtävä.

TREE:n palveluun kuuluu rakennesuunnittelu, haluttuun valmiusasteeseen varustellut CLT-elementit, elementtien asennus sekä projektinjohto. Näillä palveluilla oikaistaan toimitusketjua niin, että rakennuttaja voi ulkoistaa ison osan rakennusprojektistaan. Lisäksi rakennuttaja saa CLT-rakentamiseen erikoistuneen ammattilaisen tuen jo projektin varhaisessa vaiheessa. Sietämättömän helppoa?

 

Lähtökohtanamme on tuoda vaivattomuutta rakennuttamisprosessiin. TREE tarjoaa yksityisille rakennuttajille avaimet käteen palvelun CLT-rakennuksien runkovaiheen toteutukseen. Vastaamme kohteiden suunnitteluvaiheen projektinhallinnasta, rakenne- ja elementtisuunnittelusta, CLT-elementtien varustelusta, logistiikasta ja rungon pystytyksestä säältä suojaan. Avustamme tarvittaessa myös muiden rakennusprojektissa tarvittavien suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden löytämisessä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: